Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit.
Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit. Se pregatesc la fel ca snitelele de vitel.
Snitelul de caprioara se serveste cu garnitura de legume.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)O reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii