Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie, cuisoare, catei de usturoi, sare.
Se pun intr-o oala smaltuita apa cu otetul de vin, ienibaharul, piperul, foile de dafin, cuisoarele, usturoiul, coaja taiata de la o jumatate de lamaie si o lingura de sare. Se fierbe compozitia 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste vanatul asezat intr-un castron. Se tine astfel 24 de ore.
Lichidul trebuie sa acopere vanatul, in caz contrar, vanatul trebuie intors la fiecare 5—6 ore.
Se utilizeaza pentru vanat.
Alte retete recomandate:
Spanac
Mancare de mazare
Ciorba de salata verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii