Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Ingrediente

  • Carnea de vanat
  • bait
  • brocolli
  • unt
  • Pentru sos:
  • mure
  • zmeura
  • unt
  • faina alba
  • 200 ml de apa
  • sare
  • piper
  • 100 ml de vin rosu aromat
  • Pentru rulouri:
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli este delicios. Pentru aceasta reteta de vanat, carnea se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara. Brocolli trebuie fiert in apa cu sare, apoi stropit cu unt fierbinte. Rulourile se fac din aluat asa cum se fac galustele cu prune, dar se fac sub forma de bastonase de opt pana la 10 centimetri grosime, care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
La aceste preparate, se face un sos din fructe de padure - mure si zmeura. Sosul se face topind 50 g de unt, adaugam fructele, lasam cateva minute la calit, apoi adaugam o lingura de faina alba dizolvata in 200 ml de apa, fierbem pana se ingroasa, dam gust cu sare, piper, dupa preferinta adaugam 100 ml de vin rosu aromat.


Rulourile: se folosesc 2 cartofi fierti si pisati, 2 oua, 5 linguri de faina, sare; se amesteca bine, apoi se fac bastonase care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.


Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide