Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Ingrediente

  • Carnea de vanat
  • bait
  • brocolli
  • unt
  • Pentru sos:
  • mure
  • zmeura
  • unt
  • faina alba
  • 200 ml de apa
  • sare
  • piper
  • 100 ml de vin rosu aromat
  • Pentru rulouri:
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli este delicios. Pentru aceasta reteta de vanat, carnea se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara. Brocolli trebuie fiert in apa cu sare, apoi stropit cu unt fierbinte. Rulourile se fac din aluat asa cum se fac galustele cu prune, dar se fac sub forma de bastonase de opt pana la 10 centimetri grosime, care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
La aceste preparate, se face un sos din fructe de padure - mure si zmeura. Sosul se face topind 50 g de unt, adaugam fructele, lasam cateva minute la calit, apoi adaugam o lingura de faina alba dizolvata in 200 ml de apa, fierbem pana se ingroasa, dam gust cu sare, piper, dupa preferinta adaugam 100 ml de vin rosu aromat.


Rulourile: se folosesc 2 cartofi fierti si pisati, 2 oua, 5 linguri de faina, sare; se amesteca bine, apoi se fac bastonase care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.


Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Briose aperitiv cu legume si sunca presata

Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!

Briose aperitiv cu legume si sunca presata
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Cele mai apreciate rețete
Gem de mere cu miere
1
Dulceata

Gem de mere cu miere

Taie in patru merele decojite si scoate-le miezul. Cantareste 1,25 kg de mere si taie-le cubulete. Pune cubuletele impreuna...

Gem de mere cu miere
Salata de creier de boeuf
2
Aperitive cu carne

Salata de creier de boeuf

Se spala creierul, se curata de pielita si se fierbe in apa cu sare si cu putin otet. Dupa ce a fiert, se scoate si se lasa...

Salata de creier de boeuf
Tarta simpla cu branza
3
Prajituri

Tarta simpla cu branza

Tarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.

Tarta simpla cu branza
Punch pentru copii
4
Punch-uri

Punch pentru copii

Punch fara alcool pentru copii cu ingrediente 100% naturale

Punch pentru copii
Furnici in copac
5
Paste si pizza

Furnici in copac

Pentru retete dietetice! E prima data cand am incercat reteta si mi-a placut! Cred ca merita incercata !

Furnici in copac
Parteneri
Prajitura cu rulada si mousse de vanilie
Bucataras.RO

Prajitura cu rulada si mousse de vanilie

Mi-a placut ideea prajiturii cu rulada in mijloc de cand am vazut-o la Diana, iar acum a venit timpul sa o pun in aplicare.A...

Prajitura cu rulada si mousse de vanilie
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Gustos.RO

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute

Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...

Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Inghetata cu Branza si Capsuni
ReteteCulinare.RO

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni