Iepure cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, bulion, dafin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure marinat
  • 300 ml ulei
  • 3 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 g bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 300 ml vin

Mod de preparare

Iepurele se scoate din marinata, care a fost pregatita in prealabil, se sterge cu cu prosop, se taie in bucati si se caleste in ulei. Se pune iepurele in alta oala,se pune putina apa si se lasa sa fiarba acoperit.

In uleiul in care a fost prajit iepurele se prajeste ceapa tocata marunt si cand e aproape gata se adauga usturoiul. Se prajesc un pic impreuna, dupa care se adauga bulionul, boabe de piper, o foaie de dafin si sare.

Se adauga vin si apa. Se toarna compozitia peste iepure si se lasa sa fiarba 20 de minute.


Poate fi servit imediat.

Alte retete recomandate:

Iepure in aspic

Mancare de iepure cu sos picant

Budinca de iepure

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori