Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet de caprioara
  • 300 g carne de vitel tocata prin masina
  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 100 g smantana dulce
  • 50 g coniac
  • 50 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • delicat
  • nucsoara
  • 2-3 oua
  • Se adauga caise
  • prune
  • sau gogosari murati.

Mod de preparare

Pentru rulada de caprioara cu fructe, cotletul se bate cu ciocanul, se condimenteaza, punem peste cotlet pasta obtinuta din carne, sunca si restul de ingrediente, apoi, la mijloc, asezam fasii din fructe murate sau din compot. Rulam si invelim in staniol, apoi legam si dam la cuptor. in tava in care coacem, adaugam ulei si vin rosu. Dupa ce s-a racit o taiem felii.


Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci