Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet de caprioara
  • 300 g carne de vitel tocata prin masina
  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 100 g smantana dulce
  • 50 g coniac
  • 50 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • delicat
  • nucsoara
  • 2-3 oua
  • Se adauga caise
  • prune
  • sau gogosari murati.

Mod de preparare

Pentru rulada de caprioara cu fructe, cotletul se bate cu ciocanul, se condimenteaza, punem peste cotlet pasta obtinuta din carne, sunca si restul de ingrediente, apoi, la mijloc, asezam fasii din fructe murate sau din compot. Rulam si invelim in staniol, apoi legam si dam la cuptor. in tava in care coacem, adaugam ulei si vin rosu. Dupa ce s-a racit o taiem felii.


Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc