Rulada de caprioara cu fructe

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati de cotlet de caprioara
  • 300 g carne de vitel tocata prin masina
  • 300 g sunca taiata cubulete
  • 100 g smantana dulce
  • 50 g coniac
  • 50 g vin rosu
  • sare
  • piper
  • delicat
  • nucsoara
  • 2-3 oua
  • Se adauga caise
  • prune
  • sau gogosari murati.

Mod de preparare

Pentru rulada de caprioara cu fructe, cotletul se bate cu ciocanul, se condimenteaza, punem peste cotlet pasta obtinuta din carne, sunca si restul de ingrediente, apoi, la mijloc, asezam fasii din fructe murate sau din compot. Rulam si invelim in staniol, apoi legam si dam la cuptor. in tava in care coacem, adaugam ulei si vin rosu. Dupa ce s-a racit o taiem felii.


Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori