Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta delicioasa.
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta extraordinara pe care o puteti pregati atunci cand doriti sa va impresionati invitatii.
Se desoseaza prepelita dupa care se spala bine sa condimeteaza si se pune la prajit in unt.
Pentru sos - in grasimea ramasa in tigaie se adauga batonul de scortisoara supa de prepelita sosul demi glace si sucul de portocale sare piper si restul de unt se lasa sa scada bine.
Din cartof se realizeaza un cosulet care se condimenteaza si se baga la cuptor. Din miezul la cartof se face un piure, se adauga lapte, sare, piper, parmezan, galbenus de ou si nucsoara.
Cosuletul se umple cu piure cu ajutorul unui pos si se introduce la cuptor pret de cateva minute.
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi se aseaza ca in imagine. Va recomand sa il serviti cu un vin rosu sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii