Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untu
Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untul la incins, apoi se presara faina si se toarna putia zeama de carne. Cand compozitia este omogena se pune o lingura de unt si se mai da putin la foc.
Carnea de porumbei se serveste cu ciulamaua fierbinte.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Ciulama de ciuperci Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii