Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata buc
Carnea de iepure, cea de porc, precum si sunca se macina. Se sareaza, se pipereaza si se adauga cimbru. Se amesteca apoi cu 100 gr slanina taiata bucatele mici si se adauga vinul. Se tapeteaza o forma de budinca cu slanina taiata subtire si se toarna umplutura. Se acopera cu bucati de slanina si cu o foaie de hartie alba. Se introduce in cuptor si se coace jumatate de ora. Cand este gata, se lasa sa se raceasca, dupa care se rastoarna.
Se serveste acoperita cu aspic sau cu sos picant.
Alte retete:
Placinta de dovleac Saratele Chiftele
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti