Budinca de iepure

Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin ci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de iepure tocata
  • 200 gr slanina tocata
  • 100 gr slanina taiata felii mari
  • 4 cepe
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 250 ml vin rosu
  • 6 oua
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin cimbru, vin, galbenusurile si albusurile batute spuma tare. Compozitia se toarna intr-o oala tapetata cu felii de slanina. Se pune la fiert, in baie de abur, la cuptor. Dupa o ora se rastoarna pe un platou si se indeparteaza feliile de slanina.


Se serveste cu diferite sosuri.

Alte retete:

Chiftele

Rulada de porc

Friptura de vita la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gofre cu visine

Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...

Desert gofre cu visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca