Cap de mistret

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de mistret
  • Pentru bait:
  • 1 l vin alb
  • 3 linguri otet
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov taiat felii
  • 10 boabe de piper
  • sare
  • cimbru
  • 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi si se pune la fiert in apa si zeama de bait. Se lasa la fiert 6-7 ore. Cand este gata, se lasa la racit, apoi se scoate capul si se ia toata carnea de pe oase, limba si soriciul. Se taie felii subtiri carnea si se pune intr-o forma inalta, presarand printre straturile de carne, sare, piper si foile de dafin pisate.


Se acopera si se lasa pana a doua zi la rece.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac Curcan umplut

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii