Cap de mistret

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de mistret
  • Pentru bait:
  • 1 l vin alb
  • 3 linguri otet
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov taiat felii
  • 10 boabe de piper
  • sare
  • cimbru
  • 1-2 foi de dafin

Mod de preparare

Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi si se pune la fiert in apa si zeama de bait. Se lasa la fiert 6-7 ore. Cand este gata, se lasa la racit, apoi se scoate capul si se ia toata carnea de pe oase, limba si soriciul. Se taie felii subtiri carnea si se pune intr-o forma inalta, presarand printre straturile de carne, sare, piper si foile de dafin pisate.


Se acopera si se lasa pana a doua zi la rece.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac Curcan umplut

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa