Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi
Capul de mistret se curata, se parleste, apoi se spala si se pune intr-un bait preparat din ingredientele de mai sus timp de 3-4 zile. Se scoate apoi si se pune la fiert in apa si zeama de bait. Se lasa la fiert 6-7 ore. Cand este gata, se lasa la racit, apoi se scoate capul si se ia toata carnea de pe oase, limba si soriciul. Se taie felii subtiri carnea si se pune intr-o forma inalta, presarand printre straturile de carne, sare, piper si foile de dafin pisate.
Se acopera si se lasa pana a doua zi la rece.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac Curcan umplut
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa