Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toar
Intr-o oala se pun 3 linguri de ulei si carnea maruntita. Se lasa la rumenit si se stropeste des cu sosul format. Se presara deasupra faina, se toarna apa si vinul alb si cel marinat, se adauga rosiile maruntite, curatate de seminte si pielita. Se sareaza si se pipereaza si se lasa la fiert pana cand carnea se fragezeste. Atunci se adauga ciupercile inabusite si se amesteca.
Mancarea se serveste cu paine prajita.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Sarmale de post
Tocanita de pui
O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj