Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se
Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se scot si se adauga in uleiul ramas ceapa maruntita, bulionul si se stinge cu apa. Se rastoarna totul peste carne si se lasa sa fiarba pana aceasta devine moale. Spre finalul fierberii se adauga legumele si se mai fierb impreuna 20-30 de minute. Se adauga mazarea fiarta, rosiile maruntite, piperul, sarea si putin vin. Dupa 10 minute se ia de pe foc.
Se serveste cu verdeata presarata deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa