Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se
Se taie bucati carnea si se pune la inabusit cu apa si putina untura sau ulei. Se taie cuburi legumele si se pun la calit in restul de ulei, apoi se scot si se adauga in uleiul ramas ceapa maruntita, bulionul si se stinge cu apa. Se rastoarna totul peste carne si se lasa sa fiarba pana aceasta devine moale. Spre finalul fierberii se adauga legumele si se mai fierb impreuna 20-30 de minute. Se adauga mazarea fiarta, rosiile maruntite, piperul, sarea si putin vin. Dupa 10 minute se ia de pe foc.
Se serveste cu verdeata presarata deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii