Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se pune ceap
Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se pune ceapa taiata marunt, apoi faina, bulionul, foaia de dafin, cimbrul, piperul si se stinge cu supa de oase sau cu apa. Se rastoarna peste carne si se fierbe impreuna pana cand carnea incepe sa se inmoaie. Castravetii se curata de coaja si seminte, dupa care se taie pe lung si se adauga peste carne. Se adauga rosiile taiate si se introduc la cuptor 20-30 de minute.
Mancarea se serveste calda, cu marar verde presarat deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii