Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se pune ceap
Carnea se taie bucati si se prajeste in untura incinsa, pana se rumeneste usor, apoi se scoate si se pune in alt vas. In grasimea ramasa se pune ceapa taiata marunt, apoi faina, bulionul, foaia de dafin, cimbrul, piperul si se stinge cu supa de oase sau cu apa. Se rastoarna peste carne si se fierbe impreuna pana cand carnea incepe sa se inmoaie. Castravetii se curata de coaja si seminte, dupa care se taie pe lung si se adauga peste carne. Se adauga rosiile taiate si se introduc la cuptor 20-30 de minute.
Mancarea se serveste calda, cu marar verde presarat deasupra.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa