Ciulama de porumbei

Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 porumbei
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 4 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untul la incins, apoi se presara faina si se toarna putia zeama de carne. Cand compozitia este omogena se pune o lingura de unt si se mai da putin la foc.


Carnea de porumbei se serveste cu ciulamaua fierbinte.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Ciulama de ciuperci Piftie de curcan

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos