Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untu
Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel. Intr-un alt vas se pune untul la incins, apoi se presara faina si se toarna putia zeama de carne. Cand compozitia este omogena se pune o lingura de unt si se mai da putin la foc.
Carnea de porumbei se serveste cu ciulamaua fierbinte.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Ciulama de ciuperci Piftie de curcan
Suntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.