Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe
Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe ambele parti pana se albesc, dupa care se toarna vinul, se adauga ciupercile feliate si se baga vasul in cuptorul incins. Cand vinul incepe sa scada iar cotletele s-au rumenit, se scot din cuptor.
Cotletele se servesc calde.
Alte retete:
Sarmale de post
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii