Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele ti
Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele timp de doua zile. Apoi se scot din marinata, se scurg, se sterg si se pun intr-un vas cu unt si ulei. Se lasa la fript, pe foc mic, timp de 15 minute. Se prajesc cotletele pe ambele parti. Se pun apoi la prajit feliile de paine in unt si se asaza pe fiecare felie cate un cotlet fara os. In sosul ramas se toarna vinul, se adauga sosul vanatoresc, se sareaza, pipereaza si se fierbe cateva minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Mancare de mazare
Sarmale de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa