Cotlete de mistret

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele ti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cotlete
  • 1 pahar vin alb
  • 6 felii de miez de paine
  • 125 gr unt
  • 1 cana sos vanatoresc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare si piper. Se marineaza cotletele timp de doua zile. Apoi se scot din marinata, se scurg, se sterg si se pun intr-un vas cu unt si ulei. Se lasa la fript, pe foc mic, timp de 15 minute. Se prajesc cotletele pe ambele parti. Se pun apoi la prajit feliile de paine in unt si se asaza pe fiecare felie cate un cotlet fara os. In sosul ramas se toarna vinul, se adauga sosul vanatoresc, se sareaza, pipereaza si se fierbe cateva minute.


Se servesc calde.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Mancare de mazare

Sarmale de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...