Grauri fripti

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 grauri
  • 3 linguri unt
  • 3-4 cepe
  • patrunjel verde
  • 20-30 ciuperci
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar de vin
  • 1 jumatate pahar zeama de carne
  • felii de paine alba
  • sare

Mod de preparare

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taiate, patrunjelul si ciupercile tocate. Se adauga o lingura de faina, paharul de vin si o jumatate de pahar de zeama de carne. Se adauga graurii, dupa ce a dat in cateva clocote si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute. Separat se prajesc crutoane de paine.


La servire se pun pe o farfurie crutoanele si pe fiecare din ele cate un graur, iar deasupra se toarna sosul.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide