Iepure cu sos

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt si se pun in cuptor. Sepa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpele de Ia un iepure
  • 100 gr slanina
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar vin
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml zeama de carne
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Pulpele de iepure se pun in bait. Se scot apoi, se sareaza si se impaneaza cu slanina. Se asaza apoi intr-un vas uns cu unt si se pun in cuptor. Separat, se caleste o ceapa, tocata marunt si se presara deasupra o lingura de faina. Se stinge cu un pahar de zeama de carne, unul de vin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se lasa totul la fiert si apoi se trece prin sita. Se adauga doua linguri de smantana, se amesteca bine, se toarna apoi peste carne si se mai lasa putin la fiert.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc

Chiftele

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...