Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, bulion, dafin.
Iepurele se scoate din marinata, care a fost pregatita in prealabil, se sterge cu cu prosop, se taie in bucati si se caleste in ulei. Se pune iepurele in alta oala,se pune putina apa si se lasa sa fiarba acoperit.
In uleiul in care a fost prajit iepurele se prajeste ceapa tocata marunt si cand e aproape gata se adauga usturoiul. Se prajesc un pic impreuna, dupa care se adauga bulionul, boabe de piper, o foaie de dafin si sare.
Se adauga vin si apa. Se toarna compozitia peste iepure si se lasa sa fiarba 20 de minute.
Poate fi servit imediat.
Alte retete recomandate:
Iepure in aspic
Mancare de iepure cu sos picant
Budinca de iepure
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti