Iepure umplut

Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 500 gr carne de porc
  • inima si ficatul de la iepure
  • sare
  • piper
  • 1 morcov
  • 1 felie de paine muiata in supa
  • 1 pahar vin
  • 1 ceapa
  • 1 arpagic
  • 2 catei de usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreuna cu plamanii, inima, ficatul, felia de paine muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si amestecata cu unt pe foc, impreuna cu arpagicul si usturoiul. Se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se amesteca totul bine si se umple burta iepurelui, dupa care se coase, se pune intr-o tava impreuna cu o ceapa taiata in doua si un morcov feliat. Se toarna deasupra vinul si se baga la cuptor, la copt.


Se serveste cald.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pate din ficat de pui

"picnicul bucatarasilor"

Pate din ficat de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca