Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreun
Iepurele se curata, se spala, dupa care se usuca si se sareaza si se pipereaza. Pentru umplutura se toaca in masina de tocat carnea de porc, impreuna cu plamanii, inima, ficatul, felia de paine muiata si stoarsa, cu ceapa tocata si amestecata cu unt pe foc, impreuna cu arpagicul si usturoiul. Se adauga patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se amesteca totul bine si se umple burta iepurelui, dupa care se coase, se pune intr-o tava impreuna cu o ceapa taiata in doua si un morcov feliat. Se toarna deasupra vinul si se baga la cuptor, la copt.
Se serveste cald.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa