Intestine de sitari

Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • intestinele de la 6 sitari
  • 1 ficat de pasare
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingurita frunza de patrunjel tocat
  • 1 lingura unt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper
  • 12 feliute de franzela

Mod de preparare

Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se adauga intestinele de sitar si se tin pe foc, amestecand din cand in cand, pana incep sa se rumeneasca. Se potriveste la gust de sare, piper si un galbenus. Se ung cu aceasta tocatura cateva felii de paine si se pun la cuptor.


Mancarea se poate servi atat ca aperitiv, cat si garnitura.

Alte retete:

Curcan umplut Rulada de porc Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...