Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se a
Intestinele de sitari se toaca marunt impreuna cu un ficat de pasare. Se pun la inabusit in unt, cateva ciuperci feliate si frunze de patrunjel. Se adauga intestinele de sitar si se tin pe foc, amestecand din cand in cand, pana incep sa se rumeneasca. Se potriveste la gust de sare, piper si un galbenus. Se ung cu aceasta tocatura cateva felii de paine si se pun la cuptor.
Mancarea se poate servi atat ca aperitiv, cat si garnitura.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Chiftele
E ciocolina, nu ciociolina.....am vazut eu o reteta la bucataras Lavinia si mi-a placut,m-am inspirat, ca nu ma pot abtine si...
Prajitura cu ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj