Carnea de iepure se curata de pielite, apoi se taie bucati si se pune pe foc mic, cu 4 linguri de ulei, la rumenit. Se scot inapoi in oala si se asaz
Carnea de iepure se curata de pielite, apoi se taie bucati si se pune pe foc mic, cu 4 linguri de ulei, la rumenit. Se scot inapoi in oala si se asaza pe o farfurie.
In uleiul ramas, se pune la rumenit morcovul si telina date pe razatoarea mica. Se adauga apoi din nou carnea. Intr-o tigaie se pun cateva linguri de ulei si se adauga ceapa tocata marunt, la rumenit. Se toarna apoi ceapa peste carne, se adauga apa si se lasa sa fiarba, adaugand sare, boabe de piper, foaie de dafin si felii de lamaie. Se lasa la fiert, pe foc mic. Se toarna apoi vinul, bulionul de rosii si se adauga maslinele si feliile de lamaie. Se lasa din nou la fiert, pana scade putin sosul.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Sarmale de post
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti