Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se a
Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se albeste. Se pune apoi pe foc mic, se adauga arpagic, faina, se toarna vinul, apa si bulionul de rosii, dupa care se potriveste la gust de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet. Separat se prepara ciupercile: se curata, se spala si se taie felii. Se pun apoi la calit in 2 linguri ulei si se adauga apoi in vasul cu carnea de iepure. Se mai lasa la fiert putin, dupa care se adauga patrunjel verde tocat marunt.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
Chiftele
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti