Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate
Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga cepele taiate marunt si se toarna apa cat sa acopere carnea. Se fierbe cu capacul timp de 2-3 ore. Dupa ce carnea s-a inmuiat, se presara faina, se amesteca, se adauga zeama de rosii, vinul alb, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa sosul sa scada pana devine un sos obisnuit.
Se serveste foarte calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor
Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj