Mancare de sitari

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci, ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sitar
  • 10-12 ciuperci
  • 1 ficat gasca
  • 1 lingurita coniac
  • 2 linguri unt
  • 2-3 linguri zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se unge in interior sitarul cu o umplutura facuta din intestine, cateva ciuperci,

ficatul de gasca, tocate toate marunt, sarate, piperate si stropite cu putin coniac. Se pun doua linguri de unt la incins, intr-un vas si se adauga sitarul. Se lasa putin la calit, apoi se stropeste cu putin coniac, se mai adauga cateva ciuperci, dupa care se acopera si se introduce in cuptor 15- 20 minute. Dupa ce se scoate din cuptor se mai pune zeama de carne, se amesteca cu sosul din tava si se stropeste sitarul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide