Mancare de vrabii inabusite

Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 vrabii
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar vin
  • 1 lingura unt
  • 250 gr rosii
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Vrabiile se curata, se sareaza si se pipereaza. Se pun apoi impreuna cu ceapa tocata si untul la rumenit, pe foc mic. Se lasa sa se prajeasca pe toate partile, se adauga faina, se toarna vinul, bucatele de rosii curatate de pielite si seminte, dupa care se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba bine, pana se formeaza un sos legat.


Se servesc calde, cu garnitura de legume.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca