Mititei din carne de cerb

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de cerb
  • 200 gr carne de porc
  • 20 gr sare
  • 10 gr bicarbonat
  • 2 gr cimbru
  • 25 gr usturoi
  • 3 gr ardei iute
  • 2 gr piper
  • zeama de carne

Mod de preparare

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate 200 gr carne grasa de porc si se toaca din nou. Se framanta bine si se adauga sare, bicarbonat, cimbru, usturoi, ardei iute, piper pisat, zeama de oase si se amesteca din nou. Se tine apoi la rece amestecul.


Mititeii se frig pe gratarul incins si se servesc fierbinti.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii