Mititei din carne de cerb

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de cerb
  • 200 gr carne de porc
  • 20 gr sare
  • 10 gr bicarbonat
  • 2 gr cimbru
  • 25 gr usturoi
  • 3 gr ardei iute
  • 2 gr piper
  • zeama de carne

Mod de preparare

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate 200 gr carne grasa de porc si se toaca din nou. Se framanta bine si se adauga sare, bicarbonat, cimbru, usturoi, ardei iute, piper pisat, zeama de oase si se amesteca din nou. Se tine apoi la rece amestecul.


Mititeii se frig pe gratarul incins si se servesc fierbinti.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...