Muschi de mistret afumat

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat, morcovul si ceapa taiate in ron

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de la un mistret
  • Pentru bait:
  • 1 kg vin alb
  • 10-15 boabe de piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1-2 lingurite cimbru
  • sare

Mod de preparare

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat, morcovul si ceapa taiate in rondele subtiri. Se lasa la fiert baitul si se pune in el muschiul de mistret, cand este caldut. Se lasa la loc racoros o zi si apui se lasa la uscat, la fum.


Se serevste dupa cateva zile.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza

Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos