Muschi de mistret afumat

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat, morcovul si ceapa taiate in ron

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschi de la un mistret
  • Pentru bait:
  • 1 kg vin alb
  • 10-15 boabe de piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1-2 lingurite cimbru
  • sare

Mod de preparare

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat, morcovul si ceapa taiate in rondele subtiri. Se lasa la fiert baitul si se pune in el muschiul de mistret, cand este caldut. Se lasa la loc racoros o zi si apui se lasa la uscat, la fum.


Se serevste dupa cateva zile.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii