Muschi tocat din carne de cerb cu aspic

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de cerb
  • 200 gr paine
  • 50 gr pesmet
  • 200 gr ceapa
  • 4 oua
  • 2 pachetele gelatina
  • 100 gr morcovi
  • 50 gr mazare
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume. Painea se inmoaie in putina apa si se scurge. Ceapa si carnea se taie in bucati si se dau prin masina de tocat de doua ori. Intr-un vas separat, se dizolva gelatina si se fierbe circa 5 minute. Se fierb 2 oua si se curata de coaja. In compozitia tocata se pun celalalte 2 oua, sare si piper si se amesteca bine, pana se leaga carnea. Pe un blat uns cu ulei se intinde carnea cam de 1,5-2 cm grosime, in forma de dreptunghi. Pe aceasta se pun ouale fierte taiate in doua si sferturi din morcovii fierti. Se ruleaza pana nu mai ramane nici o crapatura. intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza ruloul si se introduce in cuptorul incins circa 40 de minute. Dupa ce s-a racit, se dau un strat de aspic, se orneaza cu feliute de morcov fiert si boabe de mazare. Deasupra se mai asaza 2-3 straturi de aspic.


Se serveste cu diferite garnituri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu branza si leurda

Paine cu branza si leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca