Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume.
Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si legume. Painea se inmoaie in putina apa si se scurge. Ceapa si carnea se taie in bucati si se dau prin masina de tocat de doua ori. Intr-un vas separat, se dizolva gelatina si se fierbe circa 5 minute. Se fierb 2 oua si se curata de coaja. In compozitia tocata se pun celalalte 2 oua, sare si piper si se amesteca bine, pana se leaga carnea. Pe un blat uns cu ulei se intinde carnea cam de 1,5-2 cm grosime, in forma de dreptunghi. Pe aceasta se pun ouale fierte taiate in doua si sferturi din morcovii fierti. Se ruleaza pana nu mai ramane nici o crapatura. intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet, se asaza ruloul si se introduce in cuptorul incins circa 40 de minute. Dupa ce s-a racit, se dau un strat de aspic, se orneaza cu feliute de morcov fiert si boabe de mazare. Deasupra se mai asaza 2-3 straturi de aspic.
Se serveste cu diferite garnituri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii