Ostropel de iepure

Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de iepure
  • 5 cepe mici
  • 2 linguri unt
  • 1 I vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 150 gr slanina
  • piper boabe
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marinat pana a doua zi , cand se pune la rumenit in unt amestecat cu ulei. Se presara apoi cu faina, se toarna vinul de la marinata, se adauga slanina, sare, piper, cepele maruntite si se lasa pe foc mic, sau la cuptor, la fiert.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Ciorba radauteana Supa de galuste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun....

Gulas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca