Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marina
Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marinat pana a doua zi , cand se pune la rumenit in unt amestecat cu ulei. Se presara apoi cu faina, se toarna vinul de la marinata, se adauga slanina, sare, piper, cepele maruntite si se lasa pe foc mic, sau la cuptor, la fiert.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti Ciorba radauteana Supa de galuste
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii