Pilaf de orez cu carne de caprioara

Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu apa si cu putina sare in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne macra de caprioara
  • 300 gr orez
  • 100 gr unt
  • 1 ceapa
  • 1 jumatate telina
  • 2-3 radacini de patrunjel
  • cateva boabe de piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie in bucati carnea de caprioara, se spala si se pune la fiert. Se scoate apoi, se spala din nou si se pune la fiert cu apa si cu putina sare in alta oala. Se adauga zarzavatul curatat si se lasa la fiert impreuna cu carnea.

Orezul, se spala si se pune la calit, in unt incins, pentru cateva minute. Se stinge cu zeama de carne fiarta si se lasa la fiert, apoi se adauga boabele de piper si se potriveste la gust de sare. Carnea fiarta se rastoarna peste orez si se pune la cuptor pentru 15-20 de minute.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Tochitura din maruntaie de pui Tocanita din carne de vita cu cartofi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii