Se curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la incins, intr-un alt vas si se adauga
Se curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la incins, intr-un alt vas si se adauga un pahar de orez. Dupa ce s-a calit orezul, se adauga un pahar din zeama in care au fiert cristeii. Cand orezul este pe jumatate fiert, se pune unt deasupra si se introduce la cuptor pana scade complet zeama.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Piftie de curcan Rulada de porc
Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...
PinguiniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj