Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita
Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.
Se amesteca bine totul si se serveste.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii