Pilaf oriental de orez cu carne de caprioara

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara macra
  • 300 gr orez
  • 100 gr untura
  • 50 gr unt
  • 100 gr ceapa
  • 50 gr bulion
  • 500 gr rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 100 ml vin
  • cateva boabe de piper
  • cimbru
  • 1 jumatate capatana de usturoi
  • 100 gr costita afumata
  • sare

Mod de preparare

Se taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor, apoi se adauga costita taiata cubulete mici, usturoiul pisat. Orezul fiert in prealabil se amesteca in vasul cu ceapa, usturoiul, costita si vanatul.


Se amesteca bine totul si se serveste.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca