Porumbei cu ciuperci

Porumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit, porumbeii se scot din vas i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 porumbei
  • 50 gr slanina
  • 2 linguri unt
  • 6-7 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura bulion de rosii
  • patrunjel si marar verde
  • 200 gr ciuperci
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Porumbeii se curata si se spala. Se pun apoi la calit cu ceapa tocata si cu slanina taiata feliute. Dupa ce s-au rumenit, porumbeii se scot din vas iar in sosul ramas se pune o lingura cu faina, care se rumeneste putin, apoi se stinge cu o ceasca apa si se adauga bulionul de rosii. Se potriveste la gust de piper, sare si se presara deasupra verdeata tocata. Sosul se amesteca si se adauga porumbeii in vas si se lasa la fiert, pe foc mic, acoperit cu un capac. Se adauga apoi ciupercile si se lasa la fiert pana se inmoaie.


Aceasta mancare se serveste calda.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Pastrav la cuptor Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca