Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au ru
Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au rumenit, se adauga perele curatate si taiate bucati si se lasa toata compozitia sa fiarba la foc mic. Se potriveste la gust de sare si piper iar sosul rezultat, se strecoara, se degreseaza, apoi se scade si se toarna peste porumbei.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii