Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au ru
Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si ciupercile, Dupa ce s-au rumenit, se adauga perele curatate si taiate bucati si se lasa toata compozitia sa fiarba la foc mic. Se potriveste la gust de sare si piper iar sosul rezultat, se strecoara, se degreseaza, apoi se scade si se toarna peste porumbei.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj