Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In
Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In sosul din oala se pun 7-8 linguri de smantana, amestecata cu o lingurita plina de faina. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se toarna peste potarnichi.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita din carne de vita cu cartofi
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa