Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In
Potarnichile se fierb inabusit, infasurate in slanina. Dupa ce sunt fierte, se scot din slanina, se pun pe o farfurie fierbinte si se tin la cald. In sosul din oala se pun 7-8 linguri de smantana, amestecata cu o lingurita plina de faina. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se toarna peste potarnichi.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Tocanita din carne de vita cu cartofi
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti