Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata ap
Varza se curata, se spala si se taie in 4. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare si se lasa 15 minute. Dupa ce s-a racit si s-a scurs se toata apa se sareaza si se pipereaza. Potarnichile se curata si se pun la rumenit in cuptor, in unt. Se ia o bucata de slanina, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scoate si se scurge. Intr-un vas se pun bucati de sorici, apoi o parte din varza tocata, se asaza potarnichile, apoi iar un rand de varza, slanina, ceapa intepata cu 2 cuisoare, condimentele si se acopera totul cu restul de varza. Deasupra se toarna zeama carne, pana acopera carnea, se adauga 1-2 linguri de grasime si se lasa la fiert.
Mancarea se serevste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Chiftele Curcan umplut
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti