Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de
Verzele se curata si se pun in apa rece. Intr-un alt vas se fierbe apa cu sare si cand incepe sa de in clocot se adauga verzele. Dupa 20 de minute de fiert, se scot, se lasa la racit, iar apoi se impart in felii. Separat se rumenesc potarnichile in unt, Ia cuptor. Se taie in bucati slanina apoi se pune intr-un vas cu unt si se rumenesc usor. Se adauga varza, se sareaza, se pipereaza si se calesc la foc mare. Varza si slanina se asaza in jurul potarnichilor, se pune deasupra 50 gr unt proaspat, se acopera vasul si sIntroduce in cuptorul cald, pentru 30 de minute. Se adauga apoi zeama de carne si se mai lasa sa dea in clocot cateva minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Curcan umplut Ciuperci umplute Placinta de dovleac
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase