Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 potarnichi mari
  • 3 linguri unt
  • 1 cescuta zeama de carne
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura faina
  • 12-15 ciuperci
  • sare

Mod de preparare

Potarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele. Potarnichile se sareaza, se pipereaza, apoi se stropesc bine cu unt topit si se dau la cuptor cateva minute. Se scurg apoi de unt si se ung cu zeama de carne concentrata, se presara cu pesmet fin, se ung din nou cu unt topit si se pun pe gratar la foc mic. Se face un sos din faina rumenita intr-o lingura cu unt, stinsa cu zeama de carne, in care se pun ciupercile tocate.


Mancarea se serevste calda.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Gratar de porc cu vinete coapte Tocanita de vitel cu galuste

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa