Potarnichi umplute cu ciuperci

Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit in unt. Se adauga sare si piper

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 potarnichi
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • 1 jumatate pahar zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercilor curatate si spalate li se toaca picioarele, iar palaariile se lasa intregi. Picioarele se la inabusit in unt. Se adauga sare si piper si se umplu potarnichile dupa care se asaza intr-un vas cu unt si se rumenesc pe toate partile dupa care se scot si se tin la cald. In acelasi vas se mai adauga putin unt si faina, care se rumeneste usor, se stinge rantasul cu vin alb si zeama de carne. Se pun in acest sos potarnichile si 5-6 ciuperci crude, tocate si se lasa sa fiarba bine.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec cu banane si unt de arahide de post

Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...

Desert chec cu banane si unt de arahide de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca