Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un
Prepelitele se curata, se flambeaza si se golesc de intestine.Jambonul se amesteca impreuna cu slanina, cateva fire de patrunjel, sarea, piper si un galbenus de ou. Se amesteca si se umplu prepelitele cu compozitia. Se cos si apoi se trece fiecare prepelita prin ou batut cu sare si piper, se tavalesc prin pesmet si se pun impreuna cu bucatele de slanina intr-o tava la cuptor. Se lasa la fript pe toate partile 40-50 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ciorba radauteana Piftie de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa