Prepelite dobrogene cu orez

Prepelitele se curata si se spala iar apoi se pun in cuptor impreuna cu untul si se lasa sa se rumeneasca. Se stropesc din cand in cand cu sosul din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 prepelite
  • unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca orez

Mod de preparare

Prepelitele se curata si se spala iar apoi se pun in cuptor impreuna cu untul si se lasa sa se rumeneasca. Se stropesc din cand in cand cu sosul din vas. Se adauga sare si piper, cand carnea este fragezita. Intre timp se spala orezul si se adauga peste prepelite. Cand sunt aproape gata se adauga sare si piper, apoi se spala orezul si se pune in cratita cu impreuna cu apa, cat sa le acopere. Se lasa totul la fiert 20 de minute.


Mancarea se serveste fierbinte.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca