Pulpa de caprioara la tava

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa caprioara
  • 200 gr slanina
  • 100 gr arpagic
  • 3 teline
  • 4 cepe
  • 3 morcovi
  • patrunjel si marar verde
  • 500 mI vin alb
  • 1 paharel otet
  • boabe de piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de piper. Se lasa 24 ore, dupa care se scoate carnea si se pune intr-un vas cu ulei si vin, la fript, in cuptor.


Se serveste cu sos vanatoresc si cu piure de telina.

Alte retete culinare:

Chiftele

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie

Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...

Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilie
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos