Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de p
Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii feliati, verdeata, sarea si boabele de piper. Se lasa 24 ore, dupa care se scoate carnea si se pune intr-un vas cu ulei si vin, la fript, in cuptor.
Se serveste cu sos vanatoresc si cu piure de telina.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii