Pulpa de mistret cu fenicul

• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • pulpa de mistret - aprox 750 - 850 g
  • ienibahar - 45 bobite
  • anason stelat - 2 stelute
  • seminte de fenicul - 1/2 lingurita
  • fenicul - 1/2 buc
  • usturoi - 4 catei
  • ulei de masline - 200 ml
  • unt 50 g
  • patrunjel - 1/2 legatura
  • sare, piper dupa gust
  • vin rosu demisec, calitativ

Mod de preparare


• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si piper
• asezonati carnea de mistret cu sare si piper
• adaugati emulsia si vinul si marinati pentru 10 minute, folosind caserola de marinare rapida FoodSaver 
• lasati-o apoi in frigider la marinat pe timpul noptii
• taiati bucata de pulpa in jumatate (pe lungime) si vidati intr-o punga de vidare FoodSaver, impreuna cu jumatate de fenicul taiat in felii foarte subtiri, anasonul, untul si restul de sos de marinada (cand o vidati puteti sa folositi 1-2 servetele in interiorul pungii, pentru a absorbi excesul de sucuri, sau puteti sa opriti vidarea in punctul in care doriti, activand butonul de sigilare)
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 70⁰C si lasati mistretul acolo timp de 3 ore
• scoateti-l din punga si brezati-l pe fiecare parte in unt, putin usturoi, sare si piper
• se serveste well-done.

Pofta buna! 

*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali. 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Iubesc sa gatesc la noua mea  jucarie! :X 

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca