Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si s
Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si se taie felii groase care se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot cand sunt gata, se sareaza, se pipereaza si se servesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de cartofi.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa