Pulpa prajita de caprioara

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa
  • 80 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si se taie felii groase care se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot cand sunt gata, se sareaza, se pipereaza si se servesc.


Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de cartofi.

Alte retete:

Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure

Un tort bine insiropat, racoros si delicios!

Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii