Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si s
Se curata de pielite si de vinisoare partea carnoasa a pulpei de caprioara si se tine intr-un bait de pe o zi pe alta. Se scoate, apoi se scurge si se taie felii groase care se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot cand sunt gata, se sareaza, se pipereaza si se servesc.
Se servesc cu orice fel de salata si garnitura de cartofi.
Alte retete:
Muschi de porc la cuptor Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti