Rasol din cap de mistret

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cap de mistret
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 5 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 hrean
  • sare

Mod de preparare

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in apa cu sare, se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, boabele de piper si foaia de dafin. Dupa ce carnea a fiert, se pune capul pe o farfurie, limba se taie felii si se aranieaza imprejurul capului, pe farfurie, alternandu-le cu felii de morcov si patrunjel verde presarat deasupra.


Se serveste cu mujdei sau hrean.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa