Rasol din cap de mistret

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cap de mistret
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 5 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 hrean
  • sare

Mod de preparare

Capul impreuna cu o parte din gat se parleste bine, apoi se curata, se scoate limba si se spala bine pe dinauntru si pe dinafara. Se pune la fiert in apa cu sare, se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, boabele de piper si foaia de dafin. Dupa ce carnea a fiert, se pune capul pe o farfurie, limba se taie felii si se aranieaza imprejurul capului, pe farfurie, alternandu-le cu felii de morcov si patrunjel verde presarat deasupra.


Se serveste cu mujdei sau hrean.

Alte retete:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de menta

O bautura delicioasa, aromata, numai buna servita rece. Necesita timp de asteptare pana este gata, dar merita. Optional...

Lichior de menta
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii