Rulouri de caprioara vanatoresti

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc,

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr pulpa de caprioara
  • 400 gr carne macra de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 2 castraveciori murati
  • 100 gr untura
  • 100 gr smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 pahar mic vin
  • 1 lingura faina
  • 30 gr bulion
  • piper pisat
  • cateva boabe de piper
  • 1 foaie de dafin
  • 1 fir de cimbruI
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 jumatate telina
  • 1 ceapa
  • sare

Mod de preparare

Se taie carnea fileuri subtiri, se bate cu ciococanul de carne si se sareaza si pipereaza. Se ung fileurile cu o tocatura formata din carne de porc, trecuta de doua ori prin masina de tocat, un ou, putin piper pisat si sare. La mijlocul fiecarui rulou se asaza cate o felie de costita si de castravecior murat. Se ruleaza si se leaga cu o ata sau se prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Se stropesc din cand in cand cu zeama in care se prajesc. Separat, se prepara sosul. Legumele se taie marunt si se pun la rumenit. Se adauga faina si se continua prajitul 5-6 minute, dupa care se strecoara sosul format peste rulourile inabusite. Se scoate ata sau scobitorile si se mai adauga vinul, mustarul, smantana si se lasa sa mai dea in clocot de cateva ori.


Rulourile se pot servi cu macaroane sau diferite garnituri.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Rulada de porc Tocanita de vitel cu galuste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca