Salmiu de sitari

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 sitari
  • 50 gr slanina afumata
  • 6 cepe mici
  • 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
  • 1 pahar vin alb
  • 8 linguri zeama de carne
  • 2 felii paine alba
  • 1 lingura unt
  • 1 lamaie
  • sare

Mod de preparare

Sitarii se curata, se impaneaza cu slanina afumata si se pun la fript in frigare. Dupa ce s-au racit, se scoate carnea de pe oase si se pune intr-un vas cu zeama de carne. Intr-un alt vas se pun cepele taiate, putina coaja de lamaie rasa, un pahar de vin alb si se lasa la fiert. Oasele sitarilor se zdorbesc si se pun intr-un vas cu 4 linguri de zeama de carne si se strecoara, dupa ce au fiert. Se pun printre bucatile de carne felioare de paine prajita in unt, apoi se toarna deasupra sosul.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Rulada de porc Gratar de porc cu vinete coapte

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa