Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramas
Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina. Se adauga apoi faina, usturoiul tocat marunt, bulionul, dafinul, cimbrul si se stinge totul cu apa calda, dupa care se lasa la fiert. Apoi legumele si sosul se strecoara si se adauga pasate peste carne. Restul de untura se imparte in doua. Se prajeste costita taiata in fileuri, se scoate si se pun la inabusit ciupercile maruntite. In restul de untura se inabusa arpagicul. Se amesteca apoi toate ingredientele, se adauga coniacul, vinul, sare si piper si se mai lasa la fiert impreuna.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Gratar de porc cu vinete coapte Curcan umplut Rulada de porc
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj