Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramas
Se taie bucati carnea, se sareaza si se pun la prajit in putina untura. Se adauga apa, se acopera si se lasa la inabusit, pe foc mic. In untura ramasa se calesc ceapa, morcovul si telina. Se adauga apoi faina, usturoiul tocat marunt, bulionul, dafinul, cimbrul si se stinge totul cu apa calda, dupa care se lasa la fiert. Apoi legumele si sosul se strecoara si se adauga pasate peste carne. Restul de untura se imparte in doua. Se prajeste costita taiata in fileuri, se scoate si se pun la inabusit ciupercile maruntite. In restul de untura se inabusa arpagicul. Se amesteca apoi toate ingredientele, se adauga coniacul, vinul, sare si piper si se mai lasa la fiert impreuna.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare:
Gratar de porc cu vinete coapte Curcan umplut Rulada de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii