Sturzi la cuptor

Sturzii se curata si se spala dupa care se pun intr-un vas cu unt fierbinte si cu patru felii de slanina. Se acopera vasul cu un capac si se da la cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sturzi
  • 50 gr unt
  • 40 gr slanina
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • crutoane

Mod de preparare

Sturzii se curata si se spala dupa care se pun intr-un vas cu unt fierbinte si cu patru felii de slanina. Se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor, la foc mic, sa se friga. Se lasa aproximativ 15 minute, dupa care se scoate, se sareaza si se adauga crutoanele de paine, prajite in unt precum si vinul. Se lasa la fiert la foc.


Se serveste calda, cu legume sote.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Sarmale de post

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot

 O ciorba delicata si cu gust deosebit, chiar si pentru cei mai mari mofturosi. Crock Pot m-a ajutat sa o prepar fara sa...

Supa cu creveti si mazare verde la slow cooker Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca